Exposición en Barcelona, España

Vent de marinada... a voramar

Dónde:
Fundació Sagrera - Nau Ivanow / Hondures, 28 - 30 / Barcelona, España
Cuándo:
11 nov de 2011 - 10 dic de 2011
Inauguración:
11 nov de 2011
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

La mediterrània, bressol de moltes de les civilitzacions occidentals, configura la diversitat de paisatges units en un pont de cultures, que van des de Tamariu, a les platges de Trieste o les de Tunísia.

 

He volgut captar la força que ens atrau de la ribera mediterrània. Moments quotidians com el suau passeig caminant sobre la sorra molla a tocar les ones d'escuma blanca, que ens fa parlar i escoltar les confidències amb els amics o la persona estimada. Contemplar i impregnar-nos de la bravura del seu batec, o gaudir i deixar-nos seduir per la calma de l'horitzó a la fi de l'aigua platejada. Tancar els ulls i sentir-nos volar amb la remor de les ones.

 

En el meu projecte he volgut sostreure el motiu, en un joc de miralls de doble imatge on ... l'actor participa del paisatge. El front de la mediterrània conté una personalitat pròpia de llums i colors, de l'ocre al verd, roig i blaus, que s'alternen en el pas de les hores, com l'aigua de mar.

 

La nostra terra ens emmarca en un entorn cultural i social i ens configura com a mediterranis i mediterrànies.'

 

Josep Maria Garcia (Barcelona 1951) neix a l'esquerra de l'Eixample i el 1970 es trasllada a la Sagrera. Inicia estudis d'art a la Llotja, Escola superior de disseny i art, i més endavant estudia Disseny Industrial a l'Escola Massana. Ha participat en diversos seminaris, tallers i cursos de fotografia.

 

És aficionat a la fotografia i a les arts plàstiques, motivat pel llenguatge de les formes. Fotògraf autodidacta, capta la imatge a partir del estudi semiòtic en l'entorn que ens envolta. Les seves fotografies es configuren en un ventall que va del realisme a l'expressió conceptual, en un projecte continu on l'ésser humà té un paper fonamental.

 

Ha participat en diverses exposicions col·lectives, al centre Cívic de la Sagrera, Club Natació Sant Andreu, a la Nau Ivanow i Can Fabra Sant Andreu.

 

És membre cofundador del grup de fotografia Photosagrera des de 2009, una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L'objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Josep Maria Garcia

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 09 ago de 2024

BV / Bea Villamarín / Gijón, Asturias, España

Formación
15 oct de 2024 - 30 jun de 2024

Museo Nacional Thyssen-Bornemisza / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones