Exposición en Olot, Girona, España

Sincronies 1. La supèrbia. Els pecats capitals

Dónde:
Museu dels Sants d'Olot / Joaquim Vayreda, 9 / Olot, Girona, España
Cuándo:
03 jul de 2021 - 17 oct de 2021
Inauguración:
03 jul de 2021
Descripción de la Exposición
La exposició titulada “Sincronies 1. La supèrbia. Els pecats capitals”, evidencia com la culpa i la redempció que arrosseguen els seus protagonistes pren una nova dimensió amb els treballs fotogràfics internacionals i l’escultura nacional del fons d’art de Fundació Vila Casas. Uns i altres, sants i personatges anònims d’un temps present, ens conviden a llegir en clau contemporània el llegat que, des de la nostra tradició cristiana, s'assenta en el present. Set pecats capitals, o la capitalitat dels pecats, és la qüestió que volem desvetllar. Tal i com diuen els comissaris de la mostra, Natàlia Chocarro i Xavier Palomo, "Amb els set pecats capitals, creadors i creadores de totes les disciplines –pintura, escultura, escriptura, cinema– han trobat una escletxa des d'on dibuixar una gran constel·lació que manifesta la seva alienació al nostre modus vivendi. Així, amb la mandra, l’enveja, l’avarícia, la gola, la luxúria, la supèrbia i la ira –els set pecats ... capitals– la mostra es proposa apuntalar els punts d’encontre i les divergències entre obres pertanyents a períodes cronològics distants, però que són justament portadors del pensament estètic, polític i social d’un període". Aquests són els 10 artistes que formen part de la mostra: Ouka Leele, Juan Urrios, Santos Montes, Miquel Mont, Xavier Escribà, Oleg Dou, Raúl Belinchón, Gerard Mas, José Antonio Hernández-Díez i Joana Biarnés. L'exposició es podrà visitar fins al 17 d'octubre al Museu dels Sants.

 

 

Entrada actualizada el el 30 jun de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.