Exposición en Sant Celoni, Barcelona, España

Retrats del Montseny. Fotografies de Mariano Pagès

Dónde:
La Rectoria Vella / Parc de la Rectoria Vella, s/n / Sant Celoni, Barcelona, España
Cuándo:
08 sep de 2018 - 04 nov de 2018
Inauguración:
08 sep de 2018
Horario:
Dijous, divendres i dissabtes de 5 a 8 del vespre Diumenges i festius de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Retrats del Montseny - Fesomies de la terra és un treball de retrats d'estudi, dut a terme al Parc Natural del Montseny, un treball que, com explica el mateix autor, beu de les influències fotogràfiques de Richard Avedon o Humberto Rivas. L’exposició ha estat produïda pel Museu Etnològic del Montseny i, des de 2016, ha recorregut diferents municipis montsenyencs. Els subjectes representats són habitants del massís i el seu entorn, vinculats a aquesta terra de generació en generació al llarg de la història. Aquests protagonistes són persones d'autèntica ruralitat, exponents anònims d'una cultura tradicional i centenària de Catalunya, i una manifestació de les arrels humanes de l'emblemàtica muntanya. L'obra té la particularitat que les sessions s'han fet in situ, sense necessitat de desplaçar els protagonistes del seu entorn conegut, quotidià i familiar. Amb un estudi fotogràfic transportable, les persones van ser entrevistades en el seu propi àmbit: la masia, el corral, el ... bosc. El paisatge desapareix i el podem retrobar en les postures, els trets, la pell i en l'univers personal que ofereix cada individu retratat. Força, treball, duresa, tendresa, dignitat, tradició, humilitat, masculinitat, feminitat... són energies que es desprenen de l’obra i dels veïns i veïnes de la nostra geografia montsenyenca.

 

 

Entrada actualizada el el 29 ago de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
10 jul de 2024 - 29 sep de 2024

Museo de Pontevedra - Edificio Fernández López / Pontevedra, España

Formación
09 sep de 2024 - 17 sep de 2024

Valle del Nansa / Santander, Cantabria, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones