Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Memòries d'un nàufrag

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
02 sep de 2024 - 30 sep de 2024
Inauguración:
02 sep de 2024
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
“Memòries d’un Nàufrag” és un recull d’imatges creades durant les íntimes passejades per la meva estimada Costa Brava. Imatges d’indrets que evoquen figures imaginàries, ombres misterioses, sovint representades a través de les absències i els buits, al.legòriques d’un naufragi. Els verds i els blaus s’expressen en tons grisos, sovint molt foscos, gairebé negres. Mentrestant, la suavitat de la sorra contrasta amb la duresa de les roques, com expressant que la vida és això, tranquil·litat i lluita, pau i guerra, sorra i pedres. Aigües calmades i mar agitada. Suaus senders i penya-segats inaccessibles. Natura viva. Natura que s’aferra a la vida. Natura morta. Aquest és un íntim viatge introspectiu on exploro el paisatge com a mirall on reconèixer les meves pròpies pulsions i emocions. BIOGRAFIA Bonaventura Durall-Aulet és un fotògraf català nascut l’any 1968. Va iniciar el seu viatge fotogràfic des de petit, totalment autodidacta. Amb un ull agut i una naturalesa observadora, recorre la Costa Brava, ... captant l’essència del seu territori, les sorres, les roques i el mar. El seu enfoc es caracteritza per buscar perspectives no convencionals, fugint de la bellesa ortodoxa i centrant-se en contrallums i angles poc usuals. La fotografia de Durall-Aulet és un testimoni de la seva autèntica curiositat pel seu entorn. S’endinsa en la vida quotidiana d’aquesta costa, examinant-ne meticulosament els seus matisos i peculiaritats. La seva obra encapsula meravellosament la singularitat de la regió, revelant la seva bellesa i les històries que se’n deriven. A través del seu objectiu, Durall-Aulet retrata la interacció entre llums i ombres, tot optant sovint per composicions que desafien l’estètica convencional. Les seves fotografies estan imbuïdes d’una atmosfera única, les seves imatges transporten els espectadors a un món on allò ordinari es torna extraordinari, mentre captura de manera subtil la interacció entre la vida humana i l’entorn natural. El persistent interès de Durall-Aulet per capturar l’essència de la Mediterrània i la seva gent ha donat com a resultat una exposició que captura l’ànima de la regió, evocant emocions i narratives que altrament podrien passar desapercebudes. La seva feina és una celebració d’allò que considerem poc convencional, un testimoni del poder de l’observació i una exploració de les intricades connexions entre els llocs, els moments en el temps i, a vegades, les persones.

 

 

Entrada actualizada el el 03 sep de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.