Inicio » Agenda de Arte

Me and my eternity. Jordi Tolosa

Exposición / Centre d'Art Maristany / Carrer d'Àngel Guimerà, 2 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Ver mapa


Cuándo:
11 feb de 2016 - 03 abr de 2016

Inauguración:
11 feb de 2016

Horario:
De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 21:00 h. Dissabtes d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30 h. Diumenges d’11:00 a 14:00 h Festius entre setmana i agost tancat.

Precio:
Entrada gratuita

Organizada por:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Artistas participantes:
Jordi Tolosa

ENLACES OFICIALES
Web  Blog  Facebook 

Correo electrónico
maristany@santcugat.cat
Etiquetas
Arte conceptual  Arte conceptual en Barcelona  Artes gráficas  Artes gráficas en Barcelona  Escultura  Escultura en Barcelona  Video arte  Video arte en Barcelona 

       


Descripción de la Exposición

L’exposició que presenta Jordi Tolosa és un recull de peces, de diferents etapes de la seva trajectòria artística, a través de les quals es fa palesa la seva constant reflexió al voltant de l’expressió dels misteris que ens envolten i ens configuren com a humans. El concepte generador de les obres exposades gira la mirada cap a l’interior de l’home i a través d’un material alquímic, el ferro, dóna forma corpòria als misteris com el pas del temps, la representació i alhora la contradicció de la paraula , o la importància de l’atzar i en definitiva la petjada de la utopia. La perfecta producció i l’acurat treball escultòric són els camins utilitzats per l’artista per conduir la nostra mirada, a través del joc de la paraula, cap a conceptes filosòfics que estableixen relacions entre l’atzar, el pensament el suggeriment i les incerteses. ---------------------------------------- La exposición que presenta Jordi Tolosa es una recopilación de piezas, de diferentes etapas de su trayectoria artística, a través de las cuales se hace patente su constante reflexión en torno a la expresión de los misterios que nos rodean y nos configuran como humanos. El concepto generador de las obras expuestas vuelve la mirada hacia el interior del hombre y a través de un material alquímico, el hierro, da forma corpórea a los misterios como el paso del tiempo, la representación ya la vez la contradicción de la palabra , o la importancia del azar y en definitiva la huella de la utopía. La perfecta producción y el cuidadoso trabajo escultórico son los caminos utilizados por el artista para conducir nuestra mirada, a través del juego de la palabra, hacia conceptos filosóficos que establecen relaciones entre el azar, el pensamiento la sugerencia y las incertidumbres. Activitats conplementàries: Dissabtes 27 de febrer i 12 de març, a les 11:30 h Visites comentades a càrrec de l’artista Divendres 26 de febrer, a les 19:00 h “Diàlegs” Taula rodona amb Jordi Tolosa, artista, Roger Deulofeu, poeta i Xavier de Luca, Fundació Suñol Dissabte 5 de març, a les 11:30 h “I // AND // MY ETERNITY” Taller artístic de 6 a 99 anys, a càrrec de Jordi Tolosa. Partint del títol de l’exposició, i de com la paraula s’insereix en la creació artística, el taller serà una experiència oberta a totes les edats per la recerca i la creativitat artística a partir de la paraula.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Publicació conplementària a l'exposició


Entrada actualizada el el 25 ene de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?
Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor.
ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.
Recomendaciones ARTEINFORMADO

Premio. 09 sep de 2024 - 13 oct de 2024 / Madrid, España

#VersionaThyssen XXI

Ver premios propuestos en España

Exposición. 25 sep de 2024 - 10 mar de 2025 / Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Soledad Sevilla. Ritmos, tramas, variable

Ver exposiciones propuestas en España

Formación. 15 oct de 2024 - 30 jun de 2024 / Museo Nacional Thyssen-Bornemisza / Madrid, España

Organismo I Art in Applied Critical Ecologies

Ver cursos propuestos en España