Exposición en Barcelona, España

Les costures de la ciutat

Dónde:
Centre Cívic Pere Pruna / Ganduxer, 130 / Barcelona, España
Cuándo:
27 jun de 2024 - 26 jul de 2024
Inauguración:
27 jun de 2024
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
«Les costures de la ciutat» és una exposició que repensa les mitgeres de Barcelona com a senyals de transformació i vitalitat d’una ciutat que no pot estar mai acabada. El Centre Cívic Pere Pruna presenta «Les costures de la ciutat», una exposició de l’artista Gerard Palomeras, que gira al voltant de les parets mitgeres de Barcelona, un element constant d’una ciutat que sempre es troba en procés de fer i desfer. A la ciutat de Barcelona, des de qualsevol punt, qualsevol angle o qualsevol vista, s’hi escampa un mar de mitgeres que acompanya tant les zones més humils com les més benestants i inclús els monuments més importants. Aquestes mitgeres sovint són odiades, considerades lletges i percebudes com un senyal d’urbanisme mal resolt. Gerard Palomeras ens proposa pensar-les com a senyals de transformació i vitalitat, com a recordatori que una ciutat no pot estar mai acabada. És per això que l’artista les ... anomena ‘costures de la ciutat’, perquè són les marques del lloc on es cus i es descús a mesura que la ciutat creix, canvia de forma i necessita nous usos o busca nous límits. L’exposició anirà acompanyada de dues activitats. En primer lloc, dijous 27 de febrer a les 19 h, es durà a terme la inauguració de l’exposició amb una visita guiada a càrrec de l’artista. En segon lloc, dijous 11 de juliol a les 18.30 h, farem una ruta artística pel barri de Sarrià – Sant Gervasi, per detectar-ne les parets mitgeres i entendre què ens expliquen. L’exposició es podrà veure del 27 de juny al 26 de juliol al Centre Cívic Pere Pruna.

 

 

Entrada actualizada el el 19 jun de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.