Exposición en Tarragona, España

Laboratori Creatiu

Dónde:
Espai Jove Kesse / Sant Antoni Maria Claret 12-14 / Tarragona, España
Cuándo:
17 dic de 2018 - 30 dic de 2018
Inauguración:
17 dic de 2018 / 17:00
Horario:
De Lunes a Viernes de 17:00 a 20:00
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Descripción de la Exposición
Dues artistes del territori intervindran l’Espai Jove Kesse abans del Casal X Nadal. ‘Laboratori Creatiu’ és la nova edició d’una iniciativa que té com a objectiu intervenir totes les parets de la primera planta de l’Espai Jove Kesse, el clúster cultural que aglutina les activitats que organitza el Servei Municipal de Joventut, les entitats i col·lectius joves de la ciutat. Aquest any les intervencions tindran lloc entre el 17 i el 30 de desembre de 2018. El projecte té com a objectiu principal renovar els espais comuns a través d’un procés de diàleg i participació en què les obres resultants parlaran dels usos que els joves donen a l’espai, les relacions que s’hi poden donar i visibilitzar les activitats que fan a aquest un lloc d’oci i coneixement obert a la ciutadania. Una artista de Vic i una artista de Reus Les dues convidades són artistes presents al territori: l’Anna Vilamú (a.k.a. @cosesvaries) ... és una artista de Vic amb una obra eminentment conceptual de recerca de sensacions i experiències immediates en què arriba a establir un diàleg íntim amb el públic relatant petits gestos o successos quotidians. Anna Vilamú ja ha estat present a la ciutat, participant en la elaboració de la obra mural de l’exterior de l’Hotel d’Entitats a través del col·lectiu Annaimiquel. Recentment també ha participat amb un projecte mural de caràcter conceptual al 12+1 de la Fundació Contorno Urbano a l’Hospitalet de Llobregat. Per la seva banda la Desireé Castellar (a.k.a. @moltdesordre) és una artista reusenca amb una obra pictòrica que podríem situar entre el graffiti, la il·lustració naïf i la pintura Pop. Els seus personatges i escenaris solen estar farcits d’elements relacionats amb el joc i la tendresa infantil que portem a dins, però a la vegada de missatges o situacions que revelen una lectura adulta. Les obres de Desi (a.k.a. Desordre) han estat presents a diferents esdeveniments d’art mural i graffiti de Reus com les dues edicions del Festival Llambordes (2017-2018) o a la Festa Major de Barraques de Reus 2018, però també als carrers de Falset, Tarragona o Cambrils. El projecte està comissariat per Darío Cobacho, artista i gestor cultural membre de l’Associació Polígon Cultural que coordinarà la mostra amb el suport dels tècnics de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

 

 
Imágenes de la Exposición
2015. Desireé Castellar (a.k.a. Desordre) — Cortesía de la Associació Polígon Cultural

Entrada actualizada el el 10 dic de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
10 jul de 2024 - 29 sep de 2024

Museo de Pontevedra - Edificio Fernández López / Pontevedra, España

Formación
09 sep de 2024 - 17 sep de 2024

Valle del Nansa / Santander, Cantabria, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones