Performance en Valencia, España

La Primera Vez

Dónde:
Universidad Politécnica de Valencia - UPV - Facultad de Bellas Artes de San Carlos / Camino de la Vera, s/n / Valencia, España
Cuándo:
El 17 ene de 2017
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Participen: L’artista Abel Azcona; la degana de la facultat Ester Alba, el vicedegà de Cultura de la facultat, Miguel Requena, i el director de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives, Ricard Huerta. La Facultat de Geografia i Història celebra aquest dimarts la presentació d’una retrospectiva sobre el performer Abel Azcona que es pot veure en la plataforma Museari. Amb aquest motiu l’artista oferirà de matí una conferència sobre la seua trajectòria i per la vesprada una performance. La xarrada ‘La Línea de tu Espalda’ serà a les 12 hores en l’aula F.3.4 del centre i serà presentada per la degana Ester Alba i pel vicedegà de Cultura, Miguel Requena. Abel Azcona parlarà, en la xarrada, de la seua trajectòria i dels seus projectes futurs com a representant de l’art processual (www.abelazcona.com). Aquest artista provocador i actiu en espais internacionals d’art i en les xarxes socials (només en Twitter compta amb 300.000 ... seguidors) va ser elegit per la premsa anglesa com a millor artista performance en 2014. ‘Abel Azcona. La línea de tu Espalda’ és la primera retrospectiva d’aquest artista performer que s’inaugura en ‘Museari. Museu de l’Imaginari’ www.museari.com, motiu pel qual l’artista visita València aquest dimarts dia 17 de gener, festivitat de Sant Antoni. Museari és un museu online, una institució permanent, sense fins lucratius al servei de la societat i obert al públic que adquireix, conserva, estudia, exposa i difon el seu patrimoni. Per la vesprada l’artista realitzarà una performance a les 17 hores en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Es tracta d’una acció participativa en la qual s’espera que el públic intervinga activament. Presentaran l’acte el degà de la facultat José Luis Cueto i el vicedegà de Cultura, Ricardo Forriols. Les activitats han sigut organitzades per l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, juntament amb el grup Creari d’Investigació en Pedagogies Culturals.

 

 
Imágenes de la Exposición
Imagen durante la performance. Foto Eva Mañez

Entrada actualizada el el 21 mar de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
10 jul de 2024 - 29 sep de 2024

Museo de Pontevedra - Edificio Fernández López / Pontevedra, España

Formación
09 sep de 2024 - 17 sep de 2024

Valle del Nansa / Santander, Cantabria, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones