Exposición en Barcelona, España

Interior/Exterior

Dónde:
Untitled BCN / Topazi, 14 - bajos Dcha. / Barcelona, España
Cuándo:
28 jun de 2013 - 05 jul de 2013
Inauguración:
28 jun de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

La idea d'Interior / Exterior sorgeix del meu interès per la transició, entre mig de l'espai, i la forma en l'espai físic en les àrees urbanes conforma el teixit social. Havent crescut dins i al voltant de les comunitats urbanes en transició per tot el món (post-soviet de Sant Petersburg, habitatge de la universitat pública, àrees residencials, i una zona industrial de negocis al nord de Brooklyn són alguns exemples), he desenvolupat un interès per la gran quantitat de formes que hi ha en els espais urbans - des d'apartaments a carrerons - són activades per tota mena de coses, reconstruits, i sovint abandonats. La meva atracció per Barcelona, una ciutat que m'he vist obligada a tornar a l'any rere any, està lligat a la fascinació per la integració de la vida cosmopolita i de carrer que hi ha.

 

Les ... obres d'aquesta exposició estan inspirades en la pentimenti de transició a la ciutat, el procés d'estrati?icació constant que es produeix naturalment, on les persones viuen en la concentració. Cartells arrencats als carrers, balcons plens, antigues portes de ferro, i els carrerons estrets revelen rastres de les persones que passen per alla, i donen al transeünt un pic en la vida interior de la comunitat local. El meu procés en la construcció d'Interior / Exterior començar amb una setmana d'immersió de la fotografia i la gravació de vídeo, dels quals vaig treure les imatges que parla a la línia borrosa entre espai públic i privat en aquesta ciutat. He utilitzat paper tallat, un mitjà democràtic que reacciona directament al tacte, per simular el creixement orgànic, i per crear formes arquitectòniques aparentment sòlids. Treballar intuïtivament amb aquests materials a la mà, he creat el meu propi procés d'estratificació personal, la incorporació de la meva pràctica diària en la meva idea de la ciutat com una narració fragmentada en canvi constant.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Julia Sinelnikova

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!