Exposición en Palma, Baleares, España

I am still alive

Dónde:
Casal Solleric / Passeig del Born, 27 / Palma, Baleares, España
Cuándo:
12 may de 2022 - 31 jul de 2022
Inauguración:
12 may de 2022 / 19:30
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
El proper dijous dia 12 de maig a les 19.30 h, s’inaugura l'exposició I am still alive de Raquel Friera, guanyadora del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'Arts Visuals 2019, a la planta entresol del Casal Solleric. En paraules de Patricia Mayayo: "I am still alive, de 2022, és una reinterpretació de la mítica performance amb el mateix nom de l’artista conceptual japonès On Kawara. Com altres artistes de la seva generació, On Kawara aspirava a una despersonalització emotiva de la pràctica artística que esquivàs el mite romàntic de l’artista geni. La versió de Friera està formada per 24 postals en què figura la frase “Encara estic viva” (en diversos idiomes) que li envien amigues seves, dones amb qui manté un vincle afectiu important, però amb les quals ha anat perdent el contacte quotidià per raons diverses. Les postals (que, a diferència de la tipografia impersonal dels telegrames d’On Kawara, estan escrites ... a mà i decorades, a vegades, amb dibuixos, collages i altres missatges personals) van acompanyades de 24 peces (fotografies, instal·lacions, objectes…) dissenyades específicament per Friera per a cada una d’aquestes dones. L’obra es completa amb un vinil en el qual l’artista reprodueix una carta pòstuma que escriu a On Kawara, amb la qual cosa teixeix, així, un vincle intel·lectual i afectiu amb l’artista que desafia les limitacions del temps i de l’espai."

 

 

Entrada actualizada el el 10 may de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
10 jul de 2024 - 29 sep de 2024

Museo de Pontevedra - Edificio Fernández López / Pontevedra, España

Formación
09 sep de 2024 - 17 sep de 2024

Valle del Nansa / Santander, Cantabria, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones