Descripción de la Exposición
Jose Antonio Soria i Lídia Moreno inauguren una exposició fotogràfica sobre els records familiars a l’espai La Galeria.
Estats alterats és el nom d’aquesta mostra que reflexiona sobre la transformació dels nostres records familiars. En total es podran observar 15 fotografies en blanc i negre on s’empra el collage i la pintura per donar vida a noves percepcions. ‘Fotografiem per recordar però de vegades la nostra memòria en decadència crea una nova representació’, expliquen els dos autors. L’exposició es podrà visitar a a partir del 6 fins al 30 de setembre.
Primer comencem a oblidar el que fa poc que ha passat, a fragmentar la seva memòria per crear una nova imatge, irreal, inexistent. D’altres cops els canviem, com en un parpelleig, unint-los amb els nostres records, com els que trobem en els nostres somnis. Repassant els nostres esdeveniments fragmentats, recordem ulls, llavis, gestos, mentre que els contorns es desdibuixen. A vegades ens confonem, creant una visió doble i evocadora que es transforma en una imatge nova i alhora desconeguda.
Moreno&Soria formen des de 1999 un grup de treball dedicat a la Creació Artística en diversos àmbits com són la fotografia, el vídeo, la il·lustració i el gravat.
José Antonio Soria (fotògraf, il·lustrador i realitzador de vídeo) i Lídia Moreno (llicenciada en Belles Arts, especialitzada en fotografia i llibre d’artista), tots dos tenen una trajectòria expositiva pròpia i una comú, a l'espai G d'Art, al CCCB i a la Casa Soler i Palet de Terrassa. Han participat en diversos festivals i mostres com Arts libris (Barcelona), Cologne book art fair (Colonia), Más que libros (Madrid) i I l livri mai mai visti (Ravena), entre d'altres. Actualment organitzen la Mostra de llibre d'artista autoeditat LA NAU, des de 2016.
Exposición. 31 oct de 2024 - 09 feb de 2025 / Artium - Centro Museo Vasco de Arte Contemporáneo / Vitoria-Gasteiz, Álava, España
Formación. 16 nov de 2024 - 17 nov de 2024 / Bizkaia Aretoa / Bilbao, Vizcaya, España
La mirada feminista. Perspectivas feministas en las producciones artísticas y las teorías del arte