Exposición en Barcelona, España

En residència a La Capella

Dónde:
La Capella / Hospital, 56 / Barcelona, España
Cuándo:
25 may de 2023 - 11 jun de 2023
Inauguración:
25 may de 2023 / 18.00
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Nubes negras STA EN RESiDÈNCiA a l’Institut Narcís Monturiol Amb els alumnes de quart d’ESO Ana Andújar, Sheila Valderrama, David Caldera, Berta del Castillo, Daniela Jaramillo, Lucía López, Andrea Padilla, Kiancy Reyes i Yudier Welcher, i la professora Sara Elías. Amb la mediació de Marc Balfagon (L’Afluent). Projector mental Núria Inés (Tinta Fina) EN RESiDÈNCiA a l’Institut Vall d’Hebron Amb els alumnes de quart d’ESO Antony Mauricio Benítez Centeno, David Josué Betances Agramonte, Izan de la Fuente de Castro, Janis Fuentes Sepúlveda, Mario García Lamata, Oumaima Ghouli, Ferdaus Jaddi Agrad, Walid Jaddi Agrad, Susan Maldonado Vera, Vivian Odeth Mejia Luque, Pol Mumbrú Martínez, Mia Rincon Serrano, Mariama Sadio Mané, Greta Santana Romero, Nayara Torres Gómez i Héctor Yébenes Iglesias, i amb el professor Rafael Lamas i la professora Júlia Turró. Amb la mediació de Neus Masdeu (Experimentem amb l’ART). La Capella presenta dos dels processos de creació desenvolupats en el context de la 14a edició (setembre ... 2022 – maig 2023) del programa Artistes EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona. Nubes negras i Projector mental han sorgit de l’espai de treball compartit entre artistes, alumnes i docents de dos centres públics d’educació secundària, al llarg de tot un curs i dins l’horari lectiu. Nubes negras és un collage sonor i visual que condensa la residència de Pablo Volt (STA) a l’Institut Narcís Monturiol (Montbau). És una obra que mostra, a través de múltiples capes, els diferents estats d’ànim que el grup ha transitat al llarg de deu mesos, així com les tensions, els interessos, els llocs en comú i els punts de fuga. Projector mental formalitza, per mitjà del dibuix expandit i del fanzín, tot allò que ha sorgit en els múltiples intents de Núria Inés (Tinta Fina) i el grup d’alumnes de l’Institut Vall d’Hebron per connectar els seus cervells al projector de l’aula, un canal de llum que amplifica els pensaments, els records i les coses òbvies i alhora transcendents.

 

 

Entrada actualizada el el 24 jul de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!