Exposición en Barcelona, España

El Palau dels Artesans

Dónde:
Palau Güell / Nou de la Rambla, 3-5 / Barcelona, España
Cuándo:
Desde 12 nov de 2015
Inauguración:
12 nov de 2015
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
A partir del 12 de novembre, el Palau Güell de la Diputació de Barcelona proposa l'exposició de fotografies de Ramon Manent, "El Palau dels Artesans", centrada en els elements més significatius de l'emblemàtic edifici projectat per l'arquitecte Antoni Gaudí i declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. L'exposició "El Palau dels Artesans" vol posar en valor el treball dels nombrosos artesans, artistes, industrials i operaris que van participar en l'execució dels elements decoratius del Palau Güell en totes les seves arts aplicades: fusta, forja, vitrall, pedra, ceràmica, guadamassil, teixit o pintura. Petites grans joies de l'edifici que ens arriben projectades gràcies al fotògraf Ramon Manent, especialista en fotografia de l'art amb més de 40 anys de professió. El recorregut expositiu que acompanya les imatges ha estat elaborat per la comissària Raquel Lacuesta, historiadora de l'art i estudiosa de l'obra i la personalitat de Gaudí, que ha estat cap de la Secció Tècnica ... d'Investigació, Catalogació i Difusió del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. L'exposició permetrà al visitant descobrir les formes, peces i estructures singulars que resten amagades a cada estança i racó d'aquest palau urbà construït per Gaudí a finals del segle XIX. Es tracta d'una mostra temporal que estarà situada en un espai poc conegut del Palau, la carbonera de l'antiga cavallerissa. A partir del mes de juny de 2016, l'exposició serà itinerant per diversos municipis de tot Catalunya.

 

 

Entrada actualizada el el 13 nov de 2015

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!