Exposición en Barcelona, España

D’ombres i llunes

Dónde:
Tinta Invisible / Lleó, 6 Bajos / Barcelona, España
Cuándo:
17 mar de 2022 - 14 abr de 2022
Inauguración:
17 mar de 2022 / 18:00
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Donant la volta a una planxa de coure naixé una lluna refulgent de violeta sobre un cel tempestuós, farcida de foscor i desconcert. Sorpresa la vaig mirar, tot seguit, llunes plenes, llunes noves, llunes minvants van anar estructurant el meu temps i la vida al taller, omplint les estacions d'intencions arrodonides i color, generant espais insuficients on explicar el tot errant de la seva naturalesa. Fent-me tu lluna mirar el cel, el mar que et replica, els xolls d'aigua els dies de pluja, multiplicant alhora el teu cos en halos boirosos. I fent-me pensar amb aquella creença dels boiximans d'Angola, convençuts ells de què tota aigua prové de la lluna i que tot ésser ha de beure aigua lunar, xuclant la rosada dels matolls i herbes a la matinada i al capvespre, com una mena de sagrada invocació a la pluja. La contradicció... o no, d'estar treballant una sèrie d'aiguaforts sobre la ... Ignomínia, girar la planxa que sostenien les meves mans i gosar estampar el revers, deixant-li camí a l'instint, sense més. Des de la primera estampa van ser llunes caient del cel, multiplicant-se, sobreposant-se, sense cap afany de trobar-les, elles soles anaven sorgint. Després en el transcurs del temps, volgudament cercades en el plaer de la seva companyia. Les estampes que presento pertanyen a la sèrie anomenada "Un Mos de Llunes", realitzada amb gravat, fonamentalment aiguaforts i desenvolupada al Taller Barbarà de Barcelona al llarg de l'any 2019/2020. Lourdes Figuera Vidal

 

 

Entrada actualizada el el 15 mar de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.