Festival de arte en Palma, Baleares, España

Còmic Nostrum 2021

Dónde:
Casal Solleric / Passeig del Born, 27 / Palma, Baleares, España
Cuándo:
04 nov de 2021 - 08 ene de 2022
Inauguración:
04 nov de 2021 / 18:00
Descripción de la Exposición
Enguany, el Clúster de Còmic i Nous Mèdia dediquen el Festival Còmic Nostrum a les ciències naturals, les pures i les aplicades, vistes des del còmic i/o explicades mitjançant aquest. En un context dominat per la covid, amb tot tipus de teories conspiratives o directament negacionistes, han considerat necessari reivindicar el seu paper des del raconet del còmic, així com donar rellevància a la dona, ja que hi té una presencia reduïda, tant en el còmic com en la ciència. L’entresol, la planta baixa, l’aparador i el pati del Casal Solleric acullen 4 exposicions: “La ciència i el còmic”, col·lectiva comissariada pel biòleg de la UIB Miquel Àngel Miranda i el dibuixant i divulgador científic Luis Resines (Pelopantón); “Persones superheroïnes... Persones científiques!!!”, comissariada pels catedràtics Álvaro Pons (UV) i Jordi Ojeda (UB), i el col·leccionista d’art Jaume Vaquer; “100tífics!”, projecció audiovisual; “Ciència i anticiència”, comissariada i guionitzada per Pere Joan. Al passeig del ... Born es podrà veure “La ciència segons Forges”, concebuda pel CSIC com a homenatge a Antonio Fraguas “Forges”, amb motiu del 80è aniversari de la institució, comissariada per Fernando Del Blanco (CSIC). La inauguració serà dijous 4 de novembre a les 18 h. Activitats relacionades: Dijous 4 de novembre 18 h Inauguració i visita a les exposicions del Festival. 19.30 h Xerrada “Forges i la ciència”, a càrrec de Fernando Del Blanco. Dissabte 6 de novembre 19 h Xerrada i visita guiada a “Persones superheroïnes... Persones científiques!!!”, a càrrec de Jordi Ojeda (UB). 20 h Visita guiada a “El còmic i la ciència”, a càrrec de Pelopantón i Miquel Àngel Miranda (UIB). Diumenge 7 de novembre 11 h Presentació i visita guiada a “GEAS. Mujeres que estudian la Tierra”, a càrrec de Nívola Uyà. 12 h Xerrada “Robots i intel·ligència artificial: quan la ficció es va avançar a la ciència”, a càrrec de Jordi Ojeda (UB). 13 h Presentació de l’experiment de creació de còmics amb intel·ligència artificial, a càrrec d’Àlex Fito i Antonio Torralba (MIT).

 

 

Entrada actualizada el el 29 oct de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
10 jul de 2024 - 29 sep de 2024

Museo de Pontevedra - Edificio Fernández López / Pontevedra, España

Formación
09 sep de 2024 - 17 sep de 2024

Valle del Nansa / Santander, Cantabria, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones