Exposición en Sabadell, Barcelona, España

Aureli San Pedro - Marta Juvanteny

Dónde:
Acadèmia de Belles Arts de Sabadell / Passeig Manresa, 22 / Sabadell, Barcelona, España
Cuándo:
23 feb de 2016 - 02 abr de 2016
Inauguración:
23 feb de 2016 / 19:00
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Sala I: Aureli San Pedro - "Diane Aquesta sèrie comença amb un treball introductori anomenat “absències”. En ell treballava els espais buits i els seus elements suggerint el concepte d’absència. “Diane” es centra en l’estudi de diferents fotografies de una de les grans fotògrafes dels anys 60, Diane Arbus. Vaig decidir utilitzar aquestes cronologies perquè pressuposava que els personatges que hi apareixien eren morts. Amb aquest concepte obvio els individus que apareixen a les fotografies originals i m’apropio dels seus fons amb la intenció d’explicar l’absència i el buit que deixen les persones, la petjada intangible que resideix al voltant i la relació amb el record. Per aconseguir acotar el missatge que volia transmetre, vaig decidir introduir el títol de la fotografia original com a obra mateixa, presentant la descripció, la data i el lloc de la seva presa. Amb aquesta introducció aconsegueixo fer entendre la diferencia temporal entre el dibuix i la ... fotografia, entre el que existeix i el que ja no. La sèrie Diane al·ludeix a una paradoxa tan complicada com és la presencia a través de l’absència, fent que ens adonem que hi ha alguna cosa que manca precisament a causa del fet que no la veiem ,ja que possiblement, si fos present, ni tan sols ens cridaria l’atenció. - Sala II i Cub d'Assaig: Marta Juvanteny - "Connexions Inalàmbriques" Com a conseqüència de la realitat distant i davant dels estímuls digitals en la mirada, neix “Connexions innalàmbriques”. Refugis traçats pel teixit informàtic de la imatge, d’estètica precisa, definida i ordenada, amb la intenció de despistar la mirada a través de l’efecte òptic i l’abducció del conjunt visual. Tensions ciberhipnòtiques de colors fluorescents i de noves addiccions anestèsiques on l’abducció epidèmica del dogma tecnològic i l’aïllament es fa present a través de la màquina.

 

 

Entrada actualizada el el 19 feb de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!