Inicio » Agenda de Arte

25 anys fent art

Exposición / Centre d'Art La Rectoria / Av. Cuatro Caminos, s/n / Sant Pere de Vilamajor, Barcelona, España
Ver mapa


Cuándo:
08 jun de 2013 - 30 jun de 2013

Inauguración:
08 jun de 2013

Organizada por:
Centre d'Art La Rectoria

       


Descripción de la Exposición

El Centre d'Art La Rectoria es una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu conciliar l'art, especialment les arts plàstiques, les noves tecnologies i la natura. La seva voluntat és la de constituir-se en plataforma d' expressió, desenvolupament i pensament contemporani, amb la voluntat de dinamitzar l'entorn immediat amb la col·laboració dels artistes residents en el Centre. Una tasca d'àmbit local, d' intercanvi nacional i internacional.

 

Des de la seva creació, el Centre d'Art ha acollit nombrosos artistes d'arreu del món a partir dels plantejaments de Sir Anthony Caro: l' intercanvi i el contacte són essencials per a la producció artística perquè per a l' artista no hi ha res pitjor que l' aïllament.

 

El Centre, emparat actualment per la Fundació La Rectoria de Vilamajor, Fundació Privada, organitza cursos i tallers de formació artística i acull en els seus espais artistes de tot el món que necessitin d'un espai i d'un temps per desenvolupar el seu projecte, i també atorga beques a artistes novells.

 

L'exposició commemorativa mostrarà una selecció de les obres dipositades al centre realitzades al llarg d'aquests vint-i-cinc anys per artistes que han residit i utilitzat temporalment les nostres instal·lacions per elaborar els seus projectes, o bé han exposat la seva obra a les nostres sales.

 

Per citar-ne alguns trobareu obres de Grau Garriga, Rodger Mack, Josep Plandiura, Andy Schuster, Martin Royo, André Fauteux...

 

La selecció mostra diferents disciplines artístiques: pintura, escultura, ceràmica...

 

A més, la mostra inclou una projecció amb les aportacions dels amics del Centre d'Art La Rectoria.

 

Els actes del vint-i-cinquè aniversari, el proper 8 de juny, compten amb la col·laboració de les entitats de Sant Pere de Vilamajor. Inclouen des d'un ball de gegants de la Colla Gegantera La Força, un espectacle de Ritme i Moviment a càrrec dels artistes Rafa Méndez -ball- i Dado Lucani -percussió- i un concert de petit format de l'Escola de Música Microsons.

 


Imágenes de la Exposición
25 anys fent art

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?
Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor.
ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.
Recomendaciones ARTEINFORMADO

Premio. 09 sep de 2024 - 13 oct de 2024 / Madrid, España

#VersionaThyssen XXI

Ver premios propuestos en España

Exposición. 25 sep de 2024 - 10 mar de 2025 / Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Soledad Sevilla. Ritmos, tramas, variable

Ver exposiciones propuestas en España

Formación. 15 oct de 2024 - 30 jun de 2024 / Museo Nacional Thyssen-Bornemisza / Madrid, España

Organismo I Art in Applied Critical Ecologies

Ver cursos propuestos en España